fredag 30 september 2016

"Åh nej!"

" Matte har dragit fram väskan. Den som hon har då hon åker bort. Inte resväskan utan den andra lite mindre så hon blir nog inte borta så länge.


Det betyder att vi hundar, katter och hästar får kampera ihop med husse. Som vanligt finns det en lista till honom. Det blir spännande att se  hur länge han tänker hålla sig till den."


 "Vad matte ska göra? Ja det vanliga när hon åker till stora staden. Shoppa, gå på museum och så på kvällen något med musik. Hon yrade något om en Fantom och Operan. Och på Cirkus skulle det vara. Men husse blir inte lottlös vad gäller musik. Han har fått biljetter till Mora träsk på lördag. Han och

 


Oskar ska gå på den föreställningen. Och när matte smörjer kråset på fin restaurang i Kaknästornet så är inte husse och Oskar sämre, utan de har bestämt att gå på McDonalds efter sin föreställning."

" Vad husse ska göra mer då? Ja förutom  att försöka komma ihåg vem som ska ha rätt mat vid rätt tillfälle, så har han i vanlig ordning fått i uppdrag att bege sig till veterinären. Tänk att matte alltid får en tid då hon är borta eller... tror ni hon gör det med flit? Beställer tid då inte hon kan åka? Ja, skulle inte förvåna mig. Nu är det bara en lite vaccination så det blir  inte så svårt för husse att komma ihåg. "
 
 
 

" Jag tänker i alla fall lägga mig här ute på trappen och kika för att se när hon kommer tillbaka den kära matten. Inget är nämligen riktigt sig likt när inte hon är hemma. Det ska ni veta!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar